Professionel massage

Velkommen til massagehjemme.dk

Det skal være nemt at få en professionel massage, derfor kommer vi hjem til dig med massagebriks og olie. Du har lagen og håndklæde.

Vi tilbyder alle de gængse typer massage, wellness massage, fysiurgisk massage, sports massage, gravidmassage, velværemassage efter operation m.m.

Uddannet lægeeksamineret massør, så er du sikker på at kvaliteten er i orden.

Vi bestræber os altid på at være så fleksible som muligt, så I kan få den bedste oplevelse med massagehjemme.dk. Vores massører er dygtige og professionelle, og venlighed og godt humør er nogle af vores kendetegn.

Mange af vores klienter benytter muligheden for at få en massør ud, som en stor hjælp i en travl hverdag.
Vi giver også hjemmemassage i forbindelse med venindeaftener, mødregrupper og firmamassage, indhent tilbud.

Det eneste, du skal tænke på, er at have plads til briksen. Helst minimum 2 x 3 meter. Book gerne i god tid, så er du sikker på at få massagen, når det passer dig.

Generelt :

En professionel massage behandling kan være nok, men tit vil det kræve flere behandlinger, at komme til bunds i myoser og spændinger, det afhænger af hvor slemt det står til.

Der er mange der vælger at fortsætte med massage behandling, for at forebygge stress og spændinger,f.eks. en gang om måneden, så kan spændinger og smerter holdes nede.

Det er meget almindeligt, at en massage behandling kan give en vis ømhed 1-2 døgn efter en den er givet. Men det er som regel, kun de første par behandlinger, at kroppen reagere på denne måde.

Bestil en prøvebehandling og få 20 % rabat.

Udfyld kontakt formularen og jeg kontakter dig for nærmere aftale.

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

massagehjemme.dk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.