Sports massage

Sports massage :

Sports massage har til formål at stimulere lymfesystemet og blodcirkulationen samt at reducere spændinger i musklerne. Selvom behandlingsformen i første omgang blev udviklet til at behandle sportsskader og forberede atleter til at yde deres bedste under konkurrence, kan alle drage fordel af sportsmassage. Denne massageform er fokuseret på forebyggelse og helbredelse af skader på sener og muskler.

Sports massage  bruges blandt andet til at forkorte restitutionstiden efter træning eller sportsskader, da blodcirkulationen øges.

Dette hjælper kroppen med at udskille affaldsstoffer og tilføre frisk ilt og næringsrigt blod til muskelvævet til gavn for helingsprocessen.

Derudover forebygges muskelspændinger, hvorved bevægeligheden i muskler, sener og led forbedres.
Dette er især en fordel, hvis man ønsker at presse kroppen i forbindelse med hård træning.

Sports massage kan også hjælpe muskelvævet af med de mælkesyreophobninger, som opstår, når musklerne bliver brugt, hvor ilt indholdet er for lavt i forhold til behovet.

Ved monotont eller stillesiddende arbejde, kan sportsmassage løsne de spændte og stive muskler, hvorved kroppen bliver afstresset.

Generelt :

En massage behandling kan være nok, men tit vil det kræve flere behandlinger, at komme til bunds i myoser og spændinger, det afhænger af hvor slemt det står til.

Der er mange der vælger at fortsætte med massage behandling, for at forebygge stress og spændinger,f.eks. en gang om måneden, så kan spændinger og smerter holdes nede.

Det er meget almindeligt, at en massage behandling kan give en vis ømhed 1-2 døgn efter en den er givet. Men det er som regel, kun de første par behandlinger, at kroppen reagere på denne måde.

Bestil en prøvebehandling og få 20 % rabat.

Udfyld kontakt formularen og jeg kontakter dig for nærmere aftale.

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

massagehjemme.dk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.