SPORTSMASSAGE

Sportsmassage har til formål at stimulere lymfesystemet og blodcirkulationen samt at reducere spændinger i musklerne. 

Selvom behandlingsformen i første omgang blev udviklet til at behandle sportsskader og forberede atleter til at yde deres bedste under konkurrence, kan alle drage fordel af massagen.

Denne massageform er fokuseret på forebyggelse og helbredelse af skader på sener og muskler.

Massagen bruges blandt andet til at forkorte restitutionstiden efter træning eller sportsskader, da blodcirkulationen øges.

Dette hjælper kroppen med at udskille affaldsstoffer og tilføre frisk ilt og næringsrigt blod til muskelvævet til gavn for healingsprocessen.

Derudover forebygges muskelspændinger, hvorved bevægeligheden i muskler, sener og led forbedres.
Det er især en fordel, når man ønsker at presse kroppen i forbindelse med hård træning.

Sportsmassage kan også hjælpe muskelvævet af med de mælkesyreophobninger, som opstår, når musklerne bliver brugt, hvor ilt indholdet er for lavt i forhold til behovet.

Ved monotont eller stillesiddende arbejde, kan sportsmassage løsne de spændte og stive muskler, således at kroppen bliver afstresset.

 

massage generelt:

En massage behandling kan være nok, men tit vil det kræve flere behandlinger, at komme til bunds i myoser og spændinger, det afhænger af hvor slemt det står til.

Der er mange der vælger at fortsætte med massage behandling, for at forebygge stress og spændinger,f.eks. en gang om måneden, så kan spændinger og smerter holdes nede.

Det er meget almindeligt, at en massage behandling kan give en vis ømhed 1-2 døgn efter en den er givet. Men det er som regel, kun de første par behandlinger, at kroppen reagere på denne måde.

Scroll til toppen